Servicii


Image

Organizare de nunti, cumatrii si alte evenimente

La Pensiunea-Restaurant Casa Boema va punem la dispozitie sala restaurantului de 225 de persoane pentru desfasurarea diverselor evenimente festive: nunti, cumatrii, zile de nastere, banchete si cocktail-uri si orice alte evenimente la cerere.

Privitor la organizarea propriu zisa a evenimentului, personalul nostru se poate ocupa de detaliile precum aranjarea salii conform specificatiilor pentru buna desfasurare a evenimentului, amplasarea de obiecte decorative in cazul evenimentelor mai fastuoase, decorarea scaunelor/meselor cu huse proprii.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de evenimente aici.


Image

Organizare de evenimente Business

Combinand facilitatile pentru relaxare cu cele de afaceri, Casa Boema vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra punandu-va la dispozitie un spatiu cu o capacitate de 60 locuri (initial - dar poate fi dublat fara a fi inghesuit), dedicat si echipat cu tehnologie de cea mai noua generatie pentru organizarea conferintelor, seminariilor, sesiunilor de training, programelor de team building, receptiilor si evenimentelor speciale pe care le planificati.

In perimetrul proprietatii sunt amenajate zone speciale si asistenta necesara pentru activitati de team building, Casa Boema propunand oaspetilor si programe motivationale proprii pentru antrenarea spiritului de echipa, socializare si interactiune directa cu natura si valorile traditionale.


Referitor la detalii si dotari tehnice (laptop, flipcharturi, video-proiector, sonorizare Dolby si microfoane etc.) puteti afla mai multe pe pagina salii de conferinte aici.


Image

Restaurant

Restaurantul, cu o capacitate de 92 locuri in interior si 72 locuri pe terasa, este gandit intr-un stil clasic, ce aminteste de farmecul dulce al vietii fara stres.

În acordurile muzicii cantate de taraful pensiunii va invitam sa savurati delicioasele bucate moldovenesti, stropite din belsug de vinul casei, într-un cadru de un farmec aparte.

De la specialitatea casei la sarmale moldovenesti in cuib, de la ciorba taraneasca la tochitura moldoveneasca, de la parjoale moldovenesti la pomana porcului, toate se gasesc aici. Daca bucataria romaneasca si in special cea moldoveneasca nu este pe gustul dumneavoastra puteti alege din bucatele internationale.

Barul, situat la parter, in zona receptiei pensiunii, cu serviciu atat in interior, cat si pe terasa, va oferi oaspetilor posibilitatea de a savura o cafea, contempland peisajul odihnitor al dealurilor invecinate sau urmarind programele favorite la televizor. Pentru mai multe detalii despre restaurant accesati pagina acestuia aici.


Image

Cazare

Pensiunea Casa Boema va pune la dispozitie 10 camere duble cu un design deosebit care imbina intr-o armonie perfecta eleganta secolului XIX definit de nota rustica caracterizata prin simplitate, echilibru si armonie, cu modernul şi tehnologia secolului XXI.

Ambianta interioara se prelungeste la exterior cu balconul individual si cu privelistea spectaculoasa din fiecare camera, spre o oaza de verdeata.

Dotarile camerelor includ: baie proprie, TV color, cablu TV, minibar, conexiune Internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica etc. Va invitam totusi sa aflati mai multe pe pagina de cazare.

Evenimente
La Casa Boema aveti toate conditiile necesare pentru a petrece orice eveniment important, fie nunta, reuniuni, conferinte de afaceri.
Prezentare
Am alcatuit pentru dumneavoastra o prezentare panoramica si una video, pentru a va satisface toate curiozitatile despre conditiile oferite de catre Casa Boema.
Image Cazare
Pensiunea Casa Boema va pune la dispozitie 10 camere duble cu un design deosebit care imbina intr-o armonie perfecta eleganta ...
Image Restaurant
Restaurantul, cu o capacitate de 92 locuri in interior si 72 locuri pe terasa, este gandit intr-un stil clasic, ce aminteste de farmecul dulce al vietii fara stres.
Image Sala de conferinte
Combinand facilitatile pentru relaxare cu cele de afaceri, Casa Boema vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra ...