Sala de Nunti in Botosani

La Casa Boema, local specializat de nunta, va punem la dispozitie o sala de nunti de 180 de locuri, pentru organizarea celor mai frumoase evenimente, fie ele nunti, cumatrii, zile de nastere sau altele. Imaginile spun mai mult decat am putea noi, asa ca vedeti pozele de mai jos pentru asezari de sala si video pentru a va faceti o idee despre nuntile la Casa Boema.

Apasati butonul din dreapta jos al playerului pentru a vedea video la o calitate buna, pe intreg ecranul. Pentru mancaruri, specialitati va rugam vedeti pagina de Restaurant sau Prezentare Meniu.

Evenimente
La Casa Boema aveti toate conditiile necesare pentru a petrece orice eveniment important, fie nunta, reuniuni, conferinte de afaceri.
Prezentare
Am alcatuit pentru dumneavoastra o prezentare panoramica si una video, pentru a va satisface toate curiozitatile despre conditiile oferite de catre Casa Boema.
Image Cazare
Pensiunea Casa Boema va pune la dispozitie 10 camere duble cu un design deosebit care imbina intr-o armonie perfecta eleganta ...
Image Restaurant
Restaurantul, cu o capacitate de 92 locuri in interior si 72 locuri pe terasa, este gandit intr-un stil clasic, ce aminteste de farmecul dulce al vietii fara stres.
Image Sala de conferinte
Combinand facilitatile pentru relaxare cu cele de afaceri, Casa Boema vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra ...