Restaurant Casa Boema

La Restaurantul Casa Boema din Botosani va asteptam in fiecare zi a anului sa serviti preparate culinare de toate felurile, din bucataria traditionala moldoveneasca, fie din bucataria internationala, meniul nostru incluzand de la specialitati cu paste in stil italian pana la specialitati din peste.

Pentru curiozitatea dumneavoastra, dorim sa va prezentam atat echipa noastra, dotarile bucatariei, conditiile existente in urmatorul video, unde veti putea vedea cum arata bucataria noastra, restaurantul si cum se prepara doua specialitati.

Video Bucatarie si Restaurant

Ne cerem scuze - pagina momentan in lucru.

Va asteptam cu drag si cu meniul deschis! Pentru orice informatii legate de evenimente, rezervari, mese festive, gasiti modalitati de contact la pagina de Contact.

Evenimente
La Casa Boema aveti toate conditiile necesare pentru a petrece orice eveniment important, fie nunta, reuniuni, conferinte de afaceri.
Prezentare
Am alcatuit pentru dumneavoastra o prezentare panoramica si una video, pentru a va satisface toate curiozitatile despre conditiile oferite de catre Casa Boema.
Image Cazare
Pensiunea Casa Boema va pune la dispozitie 10 camere duble cu un design deosebit care imbina intr-o armonie perfecta eleganta ...
Image Restaurant
Restaurantul, cu o capacitate de 92 locuri in interior si 72 locuri pe terasa, este gandit intr-un stil clasic, ce aminteste de farmecul dulce al vietii fara stres.
Image Sala de conferinte
Combinand facilitatile pentru relaxare cu cele de afaceri, Casa Boema vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra ...